Súria s'adhereix al nou Registre de Sol·—licitants d'Habitatge Públic

Redacció
28 d'octubre del 2009
576_1256753309Foto_1
576_1256753309Foto_1

El conseller de Medi Ambient i Habitatge de la Generalitat, Francesc Baltasar, i l’alcalde de Súria, Antoni Julián, durant l’acte de signatura. Generalitat Catalunya

L’Ajuntament de Súria s’ha adherit al Registre de Sol—·licitants d’Habitatge Protegit, una iniciativa de la Generalitat per disposar d’una base de dades unificada de les persones que vulguin optar a un pis de protecció oficial a Catalunya, i que properament entrarà en vigor.

La signatura del conveni va tenir lloc dilluns passat, 26 d’octubre, a Barcelona, en un acte presidit pel conseller de Medi Ambient i Habitatge de la Generalitat, Francesc Baltasar. En total, disset municipis van signar dilluns la seva adhesió al Registre. L’alcalde Antoni Julián va participar en l’acte en representació de l’Ajuntament de Súria.

L’objectiu del nou sistema és proporcionar una informació detallada de les necessitats d’habitatge, afavorint la transparència, la concurrència pública i el control administratiu en l’adjudicació d’habitatges de protecció oficial.

Entre els 22 ajuntaments adherits fins ara al Registre de Sol·—licitants també es troben els de Badalona, Sabadell, Castelldefels, Vilafranca del Penedès, Martorell, Castellnou de Bages i Navàs. Es preveu que properament s’hi acullin una vintena de municipis més.

Les persones que aspirin a un habitatge de protecció oficial i que compleixin els requisits marcats per la normativa s’hauran d’inscriure en el nou Registre per optar als procediments d’adjudicació que facin els municipis.

L’entrada en vigor del Registre de Sol·—licitants anirà acompanyada d’una campanya d’informació pública adreçada a tots els ciutadans i ciutadanes. El nou Registre inclourà les promocions públiques i privades d’habitatge protegit.
Arxivat a