Una visita guiada mostrarà les obres que s'han impulsat (i s'impulsaran) al Centre Històric

per NacióDigital, Manresa | 25 de gener de 2019 a les 11:45 |
La visita passarà pel solar de l'Anònima | Pere Fontanals
Aquesta informació es va publicar originalment el 25 de gener de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Tothom que desitgi conèixer de prop les obres a la via pública que s'han fet darrerament, que estan en curs o que es faran els propers mesos a l'entorn del Centre Històric de Manresa, podrà participar, aquest dissabte, 26 de gener, en una visita guiada impulsada per l'Associació de Veïns del Barri Antic. La visita s'iniciarà a dos quarts d'onze del matí des de la plaça Major, tindrà una durada aproximada de dues hores i hi participaran el regidor d'Urbanisme i Llicències, Marc Aloy; el regidor d'Habitatge i Barris, Joan Calmet, i el comissionat del Centre Històric de Manresa, Pere Gassó.

Aquesta proposta, que no requereix d'inscripció prèvia i que és oberta a tothom, discorrerà per llocs on s'ha actuat o per zones on, actualment, s'hi estan executant o s'hi executaran obres de millora. Es visitaran, entre altres, l'ascensor entre la plaça Major i el carrer Santa Llúcia; l'entorn de la via de Sant Ignasi i de l'edifici del Museu Comarcal de Manresa; la baixada dels Drets; l'entorn de la Fàbrica Nova; l'edifici de l'Anònima; el mercat de Puigmercadal, i el sector Barreres.

 

Participació