Sant Salvador de Guardiola ha patit deu robatoris en cases en les últimes cinc setmanes

Els últims cinc casos de robatori amb força van tenir lloc entre dijous i dissabte passat

23 de gener del 2019
Actualitzat el 25 de gener a les 10:14h
La urbanització del Calvet ha estat una de les zones més castigades pels robatoris
La urbanització del Calvet ha estat una de les zones més castigades pels robatoris | GSV
Els veïns de Sant Salvador de Guardiola, sobretot del Calvet i de les cases de fora del nucli urbà, estan en alerta per una onada de robatoris amb força en domicilis que des de l'última setmana de desembre comptabilitza deu casos consumats. L'activitat delictiva, però, s'accelera ja que en tres dies de la darrera setmana, de dijous a dissabte passat, es van produir cinc del total de robatoris registrats.

Segons ha explicat el cos dels Mossos d'Esquadra a NacióManresa, en tots els casos els robatoris han tingut lloc a la urbanització del Calvet i en cases fora del nucli urbà. Sant Salvador de Guardiola és un dels municipis més boscosos de la comarca i amb més dispersió de cases. Això comporta que la prevenció sigui molt més difícil.

La policia catalana es troba portant a terme la investigació, però encara no n'han volgut donar detalls, ni han determinat si tots els robatoris han estat perpetrats per un mateix grup especialitzat o tenen diverses autories. En tots els casos els robatoris s'han produït entre dijous i dissabte, i en tots els casos, s'han consumat.

D'aquesta manera semble que Sant Salvador de Guardiola agafa el relleu de Pineda de Bages i Castellgalí com a zones d'interès dels lladres de cases.