El govern de Manresa farà balanç en el 14è plenari del Consell de Ciutat

L'acte, obert a tota la ciutadania, tindrà lloc el dijous 31 de gener, a 2/4 de 7 de la tarda, a l'auditori de la FUB2

Redacció
22 de gener del 2019
Actualitzat a les 15:07h
L'Auditori de la FUB2 acollirà el proper dijous 31 de gener, a partir de 2/4 de 7 de la tarda, el 14è plenari del Consell de Ciutat de Manresa, el màxim òrgan de participació que impulsa el consistori. L'acte estarà presidit per l'alcalde de Manresa, Valentí Junyent, i c omptarà amb l'assistència de l'equip de govern municipal.

Durant la sessió es presentarà el conjunt d'accions i actuacions municipals dins dels àmbits d'Igualtat, Esport i Cohesió Social, Centre Històric, Espai Urbà, i Manresa com a ciutat turística. Després d'aquesta exposició, l'equip de govern se sotmetrà a les preguntes i comentaris dels assistents. L'acte clourà amb la intervenció de l'alcalde de Manresa, Valentí Junyent.

El Consell de Ciutat és el màxim òrgan de participació, amb les funcions d'informació, estudi, debat i assessorament per la determinació de les grans línies de la política municipal que incideixen en el desenvolupament estratègic, econòmic, social, cultural i sostenible de la ciutat. Està format pels membres dels Consells de Districte i un representant de Consell Sectorial, així com dels diferents agents socials; com empresaris, comerciants, col·legis professionals, representants d'altres administracions públiques, partits polítics amb representació a l'Ajuntament i sindicats.