CaixaBank inaugura una oficina de nou model Store a Sant Joan

Inauguració de l'oficina de CaixaBank a Sant Joan de Vilatorrada
Inauguració de l'oficina de CaixaBank a Sant Joan de Vilatorrada | CaixaBank
Redacció
22 de gener del 2019
Actualitzat a les 14:59h
CaixaBank ha inaugurat l'oficina Store Sant Joan de Vilatorrada, la tercera de nou model a la comarca del Bages. L'acte ha estat presidit per l'alcalde del municipi, Gil Ariso, i el director territorial de CaixaBank a Catalunya, Jaume Masana. La inauguració, que va tenir lloc ahir al vespre, va comptar amb l'assistència d'una vuitantena de clients.

La Store Sant Joan de Vilatorrada es suma a les dues oficines de nou model que Caixabank té a la ciutat de Manresa: la Store Passeig Pere III i la Store Bonavista.

Durant l'acte, l'alcalde, Gil Ariso, ha agraït a CaixaBank hagi escollit Sant Joan de Vilatorrada per acollir una oficina innovadora com la Store. Jaume Masana, per la seva banda, ha destacat que l'objectiu final de la nova oficina és oferir el millor servei als clients del municipi.

Les oficines Store representen un nou model d'atenció personal que es va iniciar el 2013. CaixaBank té avui 286 oficines d'aquest model a Espanya, fet que consolida l'entitat com un referent en innovació i en qualitat de servei.

La nova oficina Store Sant Joan de Vilatorrada, situada al carrer Major, 73, va obrir les portes el passat 21 de desembre. Disposa d'una una superfície aproximada de 350 m2, compta amb 9 empleats i gestiona més de 7.000 clients.