Queralt Velasco s'endú el bronze al Campionat de Catalunya de Fons Indoor

Queralt Velasco (a l'esquerra) juntament amb les altres dues campiones del català de Fons Indoor
Queralt Velasco (a l'esquerra) juntament amb les altres dues campiones del català de Fons Indoor | Xavier Velasco
Redacció
22 de gener del 2019
Actualitzat a les 12:05h
La nedadora bagenca Queralt Velasco, de 15 anys, va pujar, aquest passat diumenge, al podi del Campionat de Catalunya de Fons Indoor, que va celebrar-se a la piscina de l'Area Olímpica del CN Terrassa. Organitzat per la Federació Catalana de Natació i el CN Terrassa, en la competició hi van prendre part 119 nedadors (64 nedadors i 55 nedadores) de les categories Infantil, Júnior i Absoluta, provinents de trenta-sis clubs d'arreu del territori.

Velasco, que actualment forma part de l'elenc del CN Cervera, va competir en categoria Júnior, amb la prova de 3.000 metres. Va aturar el cronòmetre en 36'06"06, un temps que, a banda de convertir-se en la seva millor marca personal, va fer-la mereixedora del bronze en la seva categoria, per darrere de Laura Rodríguez (CN Barcelona) i Janna Blaya (CN Cornellà).

A banda del campionat de Fons Indoor, Velasco també va prendre part en el Campionat de Catalunya Absolut Open, que va celebrar-se durant els dies 17, 18, 19 i 20 de gener a les mateixes instal·lacions. En aquest cas la bagenca va competir en la Final A dels 400 metres Lliures, quedant segona de la seva edat i desena absoluta, aturant el cronòmetre en 4'44"40. 
Així mateix, va participar en els 200 metres Lliures (quarta de la seva edat i vint-i-setena absoluta); en els 100 metres Lliures (sisena de la seva edat i quaranta-sisena absoluta); en els 100 metres Papallona (dotzena de la seva edat i seixantena absoluta), i en els 50 metres Lliures (onzena de la seva edat i setanta-unena absoluta).