El músic manresà Jordi Martínez participarà, per tercer any consecutiu, al NAMM Show de Califòrnia

Jordi Martínez representarà, al NAMM Show, la marca de pedals americana Eventide
Jordi Martínez representarà, al NAMM Show, la marca de pedals americana Eventide | Sean Needham
Redacció
22 de gener del 2019
Actualitzat a les 10:29h
El guitarrista manresà Jordi Martínez serà present, per tercer any consecutiu, en el NAMM Show, una de les exhibicions de productes musicals més importants del món que se celebra a la localitat d'Anaheim, a tocar de Los Angeles, a Califòrnia. Enguany, l'esdeveniment tindrà lloc del 24 al 27 de gener, i Martínez hi prendrà part com a artista avalador (endorser, en anglès) de la marca de pedals americana Eventide, amb la qual hi treballa des de l'any 2011.

Amb més de 73.000 visitants per edició, el NAMM Show va dirigit a distribuïdors tan nacionals com internacionals. Durant els quatre dies que dura, el festival acull exposicions i demostracions de productes de 7.000 marques d'arreu del món. L'únic certamen que hi competeix és el Musikmesse de Frankfurt (Alemanya), que enguany se celebrarà del 2 al 5 d'abril.

Membre de les formacions Autoput, Aquell parell i &Swing, Martínez mostrarà, durant el NAMM, la predilecció per la marca que representa oferint concerts en directe i compartint escenari amb artistes com Doug Wimbish, baixista de la banda de rock americana Living Colour. A banda de treballar per Eventide, el manresà també és imatge d'altres marques, com la japonesa Free The Tone o les catalanes Aclam i George Tube Amps. Recentment ha estat escollit per la prestigiosa firma de pedals Keeley Engeeniering com a únic arista oficial per a la península.