La Caminada des d'Olot ha arribat aquest diumenge a Lledoners

Els caminants d'Olot a Lledoners fent l'última etapa
Els caminants d'Olot a Lledoners fent l'última etapa | Bianya
Redacció
20 de gener del 2019
Actualitzat a les 22:26h
Aquest diumenge la Caminada d'Olot a Lledoners, organitzada per Bianya Sobiranista i Òmnium Garrotxa, ha recorregut la seva darrera etapa el polígon dels Vinyats II i el pla de Lledoners.

Tot i la pluja i el fred intens, prop de tres-centes persones han sortit del polígon industrial Vinyats II en direcció a l'esplanada de Lledoners on es fan els actes en suport als presos polítics. Durant tot el trajecte els participants han reclamat la llibertat pels presos polítics i han exigit la independència per a Catalunya. 

A l'arribada a l'esplanada de Lledoners, després que els marxaires s'hagin fet una fotografia de grup, s'ha llegit la carta que es va enviar als presos explicant el perquè de la Caminada, i posteriorment s'ha llegit el Manifest.

Finalitzava així una caminada dividida en vuit etapes, amb un recorregut de més de 120 quilòmetres, que ha transcorregut per quatre comarques –Garrotxa, Osona, Moianès i Bages–, i en la qual més de sis-centes persones hi han pres part, caminant un o més trams.

A l’esplanada encara s'han anat succeint els actes programats, mentre continuava arribant gent.