Joan Peñarroya: ​«Marxo trist pels jugadors i per la gent»

Joan Peñarroya s'ha mostrat molt enfadat al final del partit
Joan Peñarroya s'ha mostrat molt enfadat al final del partit | U. Murillo
Xavier Sucarrats / Joel Peña
20 de gener del 2019
Actualitzat a les 20:26h
"No és la tarda que voldríem i per això no podem estar contents. Felicito la Penya perquè s'ha classificat merescudament.", ha valorat Joanb Peñarroya només entrar a la sala de premsa. Posteriorment, ha estès la felicitació als seus jugadors i a l'afició que ha omplert el Nou Congost. Les nou victòries aconseguides pel BAXI Manresa a la primera volta "són moltes" O millor dit "són l'hòstia". Més ateses unes darreres setmanes en què els manresans no han pogut treballar de la manera que haurien volgut. 

Molts ímputs han deixat bon sabor de boca al tècnic del BAXI Manresa. Els catorze tirs més respecte el Reial Madrid, perdre només sis pilotes o els pocs rebots cedits en defensa són xifres molt remarcables davant un rival com el Reial Madrid. Però els blancs han fet molt mal al tercer quart amb el llançament exterior i al BAXI Manresa li ha faltat encert.

Peñarroya ha començat a preocupar-se del què feia el Divina Joventut quan el seu equip perdia de 12 i al saber que els badalonins guanyaven de "volia marxar del pavelló". En canvi, no ha volgut fer èmfasi sobre el partit de la segona jornada i el seu polèmic final. Ni tampoc per la decisió que siguin dos equips de la Comunitat de Madrid els qui es classifiquin per decret. "Això és una pregunta pels jefes", ha comentat.

Finalment, el tècnic del BAXI Manresa s'ha congratulat de la bona adaptació de Corey Fisher i Tomislav Zubcic.


Pablo Laso reconeix la bona temporada del BAXI Manresa

L'entrenador del Reial Madrid, Pablo Laso, ha volgut felicitar els seus jugadors per la victòria malgrat haver perdut dotze pilotes a la primera part. En canvi, ha destacat l'encert des de la línia de tres com un dels elements clau del triomf del seu equip.

Sobre el BAXI Manresa ha volgut mostrar la cara positiva d'una jornada que per als aficionats bagencs no ho és. "La situació potser ara és fotuda però haurien d'estar contents de la temporada que estant fent", ha resumit. 

Els jugadors del BAXI Manresa estan decebuts

Pere Tomàs i Corey Fisher han parlat de l'estat d'ànim de l'equip i del partit. El balear ha reconegut que l'equip tenia molt il·lusió per entrar a la Copa, però el Madrid ha estat un rival superior i no ho han pogut aconseguir. Tot i això, s'ha mostrat animat perquè la posició del BAXI Manresa a la classificació és bona. "Hem fet una gran primera volta, hem tenir el cap ben alt i seguir així perquè si acabem en la posició que estem ara entraríem a playoff" ha reconegut Tomàs. Del partit ha destacat la baixada d'energia que ha tingut el Manresa cap al final d'aquest després d'haver-ne invertit molta als primers quarts.

Per la seva part, Corey Fisher també s'ha mostrat decebut per no haver entrat a la Copa, però ha mostrat confiança en l'equip. "Som un gran club, tenim una gran afició i estem a una gran ciutat. Seguirem treballant perquè cada equip que vingui hagi de lluitar per guanyar" ha reconegut el base que ha posat la clau del partit en l'encert que ha tingut l'equip madrileny des de la línia de 6,75. "Tot i la zona que hem plantejat han sabut moure molt bé la pilota i trobar tirs des de les cantonades" ha lamentat Fisher.

Per part del Madrid, Gustavo Ayón ha destacat que el seu equip ha sabut executar el pla que tenien al final del partit. "Hem mantingut la pilota al final del partit i hem jugat tranquils" ha reconegut el mexicà. El pivot ha lamentat que el Manresa no entri finalment a Copa perquè "és un equip que juga molt bé i posa els partits difícils a tots els rivals".
Arxivat a