El Mijac Safa descobreix la placa que commemora els seus 50 anys

per Redacció , 20 de gener de 2019 a les 13:25 |
L'alcalde Valentí Junyant descobreix la placa dels 50 anys del Mijac de la Segrada Família | Mijac Safa
Aquesta informació es va publicar originalment el 20 de gener de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Aquest dissabte, el Mijac de la Sagrada Família ha celebrat el tercer acte de celebració dels 50 anys de l'entitat. El Vermut Màgic, nom que li han donat a l'acte, ha començat amb la descoberta de una placa commemorativa a sota del número 44-46 del carrer Sant Cristòfol. La placa ha estat descoberta per l'alcalde Valentí Junyent juntament amb la regidora de cultura i joventut Anna Crespo.

Després s'han dirigit uns parlaments al centenar de persones assistents a la festa. Després de donar la benvinguda, Valentí Junyent ha destacat la important tasca que les entitats del lleure desenvolupen a la ciutat, així com la importància de l'arrelament als barris, que ajuden a mantenir vius.


Seguidament, s'ha celebrat un espectacle de màgia a càrrec del Mag Caru, que posava la cirereta final al tercer acte. Ha sigut un espectacle d'uns 45 minuts de durada i en el qual l'alcalde hi ha participat amb un petit truc de màgia que li han fet al principi.

Per acabar, s'ha tret el vermut per tots als assistents i participants de l'acte.

 

Participació