El Cd'E Manresa iniciarà diumenge la segona volta rebent el CF Igualada

El Cd'E Manresa rebrà l'Igualada aquest diumenge
El Cd'E Manresa rebrà l'Igualada aquest diumenge | José Antonio Sánchez
Redacció
19 de gener del 2019
Actualitzat a les 10:52h
El Cd'E Manresa rebrà diumenge a les 12 del migdia el CF Igualada que serà retransmès en directe vis streaming per la Federació Catalana de Futbol. Els manresans inicien la segona volta després del títol honorífic de campió d'hivern

L'Igualada és un equip perillós, empatador i difícil de batre. El partit contra l'Igualada "sempre és especial. La proximitat el converteix en derbi i per tant en una sana rivalitat entre les dues entitats. Nosaltres seguirem igual. Com qualsevol altre partit contra qualsevol altre rival, i amb el mateix respecte. Pel jugador segur que té un plus d'al·licient, i més a casa, pero al final no deixa de ser un partit especial, però no diferent. Tots et donen 3 punts". Els manresans tenen els dubtes de Manel ala i de Romano.

Per a l'entrenador del Cd'E Manresa, Peralta, l'Igualada és un equip a qui "li agrada portar la iniciativa i segueix sempre la mateixa proposta, tenir la possessió de pilota. És com es troben còmodes. Un equip important de la categoria, que si li haguessin acompanyat els resultats estarien més a prop nostre en la classificació. Té homes importants al davant, i seriosos al mig i al darrera".