La manresana Fibracat exposarà per primer cop al Mobile World Congress

Botiga de Fibracat de Manresa
Botiga de Fibracat de Manresa | Fibracat
Redacció
18 de gener del 2019
Actualitzat a les 16:46h
La manresana Fibracat, l'únic operador global de telecomunicacions 100 % català, serà present com a expositor al Mobile World Congress (MWC) de Barcelona, la cita més important del món del sector de la indústria mòbil. Enguany, el MWC Barcelona se celebrarà entre els dies 25 i 28 de febrer. 

L'operadora nascuda a Manresa i que arribarà a tot Catalunya aquest 2019 ha estat una de les 66 empreses i centres tecnològics catalans escollits per la Generalitat de Catalunya per exposar en un espai reservat a companyies que representen el país. D'entre aquest grup de més de seixanta empreses catalanes, Fibracat és l'únic operador global de telecomunicacions. 

La presència al MWC per part de Fibracat arriba en un moment especialment dolç i significatiu per la companyia, ja que precisament aquest mes de febrer, l'empresa consolidarà el seu salt com a únic operador català Full, o el que és el mateix: complet i independent. Fibracat es posiciona, així, entre els principals operadors del mercat espanyol, fet que li permetrà oferir unes tarifes i condicions de telefonia mòbil sense precedents. 

El CEO de Fibracat, Josep Olivet, i la directora comercial, Meritxell Bautista, s'han mostrat molt satisfets per la selecció de la companyia i han expressat que "és un honor per a nosaltres que la Generalitat hagi escollit Fibracat com a representant de Catalunya". 

Donar-se a conèixer i establir acords amb empreses internacionals

Fibracat, que serà la primera vegada que exposa al prestigiós MWC, s'ha fixat dos grans objectius al certamen. Per una banda, tal i com avança Olivet, "a nivell local volem donar a conèixer la nostra marca i serveis a empreses i administracions públiques"; i "a nivell internacional, ens hem proposat establir contactes amb empreses per a realitzar contractes comercials de nous serveis que puguem oferir a Catalunya en els propers anys". 

L'estand de Fibracat és el número 31 i estarà situat a l'espai denominat Congress Square – CS20, al Hall 5, al costat d'altres companyies catalanes seleccionades per la Generalitat.