El Manresa FS rebrà dissabte un l'Hospitalet Bellsport molt fort a domicili

Els del Barcelonès ocupen la quarta posició i necessiten la victòria per tenir opcions d'entrar a la copa del Rei

Redacció
18 de gener del 2019
Actualitzat a les 11:36h
El Manresa FS rebrà dissabte al Pujolet l'Hospitalet Bellsport a partir d'1/4 de 7 de la tarda, un equip que només ha patit una derrota com a visitant aquesta temporada. Desprès de l'important triomf a la pista de Industrias B, el Manresa FS rep a un dels rivals mes consistents de la categoria, i ho farà en la que serà la segona jornada de la segona volta de la competició.

El conjunt manresà espera el partit amb ganes per treure's de sobre un dels equips punters del grup. El conjunt del Barcelonès és quart a la taula, a només dos punts de la tercera plaça que dona lloc a la copa del Rei i que ara ocupa el Mataró. Qui s'hi juga més en aquest enfrontament és l'equip visitant, per no quedar despenjats de les primeres places. Pel que fa al Manresa FS no té la mateixa pressió tot i que una victòria el deixaria molt ben posicionat de cara a la classificació per a la copa del Rei.

Bellsport només ha perdut un partit fora del pavelló Sergio Manzano de set partits jugats. La derrota la va patir a Canet de Mar en l'última jornada com a visitant. Ha guanyat a La Unión, Barceloneta,Terrassa i Mataró i ha empatat amb Natació Sabadell i a Salou. En canvi a casa seva només ha aconseguit cinc victòries, un empat i tres derrotes de nou partits jugats. Precisament una de les derrotes va ser quan el Manresa va visitar la seva pista amb triomf manresà per un gols a quatre.