Mercè Rosich es perfila per ser, de nou, presidenta del Club Atlètic Manresa

Després d'haver intentat presidir la Federació Catalana i haver perdut només per un vot

Mercè Rosich tornarà a ser, presumiblement, presidenta del CAM
Mercè Rosich tornarà a ser, presumiblement, presidenta del CAM | CAM
Redacció
18 de gener del 2019
Actualitzat a les 11:22h
Mercè Rosich tornarà a ser, previsiblement, la propera presidenta del Club Atlètic Manresa després d'haver intentat presidir la Federació Catalana aquest darrer any i haver perdut per un sol vot. Rosich es torna a presentar després que durant el darrer any, en que Josep Maria Gil ha presidit una junta gestora, no hagi aparegut cap altre candidat.

El Club Atlètic Manresa celebrarà el proper dilluns l'Assemblea extraordinària de socis a la sala polivalent del local de l'Estadi Municipal d'Atletisme del Congost a partir de 2/4 de 8 de la tarda en primera convocatòria i de les 8 en segona, per tal d'escollir president i junta directiva. 

L'entitat ha estat conduïda aquest darrer any per una junta gestora encapçalada per Josep Maria Gil com a president, que es va fer càrrec del club quan Rosich va deixar la presidència per presentar-se a les eleccions a la presidència de la Federació Catalana d'Atletisme.

Amb l'objectiu de reconduir la situació Mercè Rosich es presentarà amb gent de la seva confiança que la van acompanyar en el primer període, que a més de ser el més llarg d'una presidència a l'entitat (2000-2017), va ser quan es van viure els millors moments de la història del club, però ho farà també amb noves incorporacions a la junta per tal de conformar un equip fort i estable per els propers sis anys.