Llumplugged inicia una cinquena edició que tindrà una gran final al Kursaal

Els Entre d'altres, guanyadors del Llumplugged de 2018
Els Entre d'altres, guanyadors del Llumplugged de 2018 | Voilà
Redacció
17 de gener del 2019
Actualitzat a les 17:55h
Des d'aquest divendres 18 de gener i durant sis divendres consecutius, el públic del Voilà valorarà les actuacions i determinarà quines seran les tres propostes que passaran a la final del dia 1 de març al Kursaal de Manresa. El concurs musical del Bages Llumplugged creix en format, en premis i en número de propostes rebudes per participar al concurs.

Des que va néixer el 2015 Llumplugged ha rebut més de 60 propostes per participar en cada una de les edicions, tot i que el número de participants escollits ha estat de 38 formacions musicals en total.

Els participants d'aquesta cinquena edició de Llumplugged seran Bluebell, Cèlia Vila i Victor Grané, Camden, Cadena de favores, Falcon & Firkin i Zel. Enguany, hi haurà un primer premi de 300 euros per a la proposta guanyadora, un segon premi de 150 euros per al segon classificat, i un concert durant la Festa Major de Manresa, a més de diferents concerts durant el 2019, gravacions professionals d'estudi, un reportatge fotogràfic...

La final del concurs se celebrarà el divendres 1 de març a la sala petita del Kursaal on actuaran les tres propostes finalistes i la decisió serà d'un jurat present a la sala.