Detenen a Manresa l'excuidadora d'una dona de 94 anys per sostreure-li joies

Va entrar a l'habitatge amb una còpia de les claus i va endur-se un braçalet i un rellotge

Redacció
17 de gener del 2019
Actualitzat a la 13:43h
Agents dels Mossos d'Esquadra de la comissaria de Manresa van detenir dimarts una dona de 36 anys i veïna de Manresa, com a presumpta autora d'un delicte de robatori amb força.

El passat dia 14 de gener una veïna de Manresa, de 94 anys, va denunciar que una excuidadora seva li havia sostret joies. Segons la víctima, aquell mateix dia va anar al centre de dia i la noia de fer feines es va quedar sola a casa. Mentre la noia netejava, es va presentar al domicili una cuidadora que havia tingut anteriorment. Aquesta va accedir a la casa amb unes claus i va comentar a la noia que venia a buscar una cosa que s'havia deixat. Va entrar en diverses habitacions i va marxar ràpidament.

Acte seguit, la noia de la neteja va informar els familiars de la seva mestressa, els quals van anar a la casa. Després de fer les comprovacions es van adonar que hi havia dues caixetes del tocador obertes. Van trobar a faltar un braçalet i un rellotge.

Arran d'aquests fets es va obrir una investigació que va determinar que l'excuidadora havia obtingut les claus de la casa de forma il·lícita, per poder entrar i sostreure les joies. Va ser localitzada i detinguda.

La detinguda va passar dimecres a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Manresa.