La mediació arribarà a tres instituts de Manresa de la mà del Col·legi d'Advocats

Quatre professionals explicaran a alumnes del Lacetània, el Peguera i la Joviat en què consisteix la seva feina i com ajuda a prevenir conflictes

Redacció
17 de gener del 2019
Actualitzat a les 12:25h
Dilluns vinent, dia 21 de gener, se celebra el Dia Europeu de la Mediació. És per això que, amb la voluntat de donar a conèixer entre els joves aquesta eina de resolució de conflictes, professionals de la comissió de mediació del Col·legi d'Advocats de Manresa es desplaçaran a diversos instituts de la ciutat per explicar-los en què consisteix.

En aquest sentit, aquest divendres, 18 de gener, visitaran l'institut Lacetània, i el dilluns 21, el Lluís de Peguera i la Joviat. "Volem que la cultura de la pau arribi als escolars i que aquests aprenguin a resoldre conflictes mitjançant el diàleg i l'empatia", exposen les quatre advocades que protagonitzaran les xerrades, que afegeixen que la sessió informativa que oferiran també comptarà amb una part pràctica: "ens inventarem un conflicte i, a partir d'aquí, hi treballarem", conclouen.

La Comissió de Mediació del Col·legi d'Advocats de Manresa es reuneix amb la finalitat de facilitar als ciutadans un camí alternatiu, extrajudicial, per ajudar les persones que tinguin un conflicte a trobar un acord satisfactori per a totes les parts, restablint, així, la comunicació, i reduint el temps del procés.