Pere Vinyals també optarà a encapçalar Primàries Manresa

Pere Vinyals
Pere Vinyals | Arxiu particular
Redacció
16 de gener del 2019
Actualitzat el 28 de febrer a les 12:36h
Pere Vinyals serà el tercer candidat a encapçalar la llista de Primàries Manresa, després de les candidatures d'Arnau Padró i Joan Gil, segons ha comunicat ell mateix aquest dimecres en nota de premsa.

Pere Vinyals té 54 anys, va estudiar FP a Maestria -ectualment Lacetània- i és cap de manteniment i fabricació de PlasticsBages Industrial. Vinyals ha estat president i cofundador de l'AVV de la Torre Santa Caterina. També ha estat membre directiu del Club Gimnàstic Manresa i del Casal Cultural de Dansaires Manresans i de l'Esbart Dansaire Navarcle, d'on va ser cofundador també.

Políticament va participar en la plataforma veinal MoVeM que es va presentar en les eleccions municipals de Manresa de 2011, i en la llista Millor Manresa que ho va fer el 2015.

El seu programa se centra en recuperar l'"esplendor" de Manresa com a capital de la Catalunya Central, millorar la connexió i mobilitat a dins la ciutat, efectuar més referèndums de consulta ciutadana, lluitar contra la pobresa social i promoure el dret a l'habitatge digne, i fomentar l'eport amb una important aposta pel BAXI Manresa.