El CN Minorisa cau davant la clara superioritat del CN Badia (6-13)

Els de manresa només varen poder aguantar el tipus el primer quart

16 de gener del 2019
Actualitzat a les 11:49h
El CN Badia es va imposar al CN Minorisa a domicili per 6 a 13, fent palesa la diferència en la classificació. Només el primer quart va mantenir certa igualtat, quan els de Calvo, encara frescos, oferien certa resistència. Així, el primer parcial va ser pels del Vallès, 1-2, amb gol manresà de Pelegrín.

El segon quart va viure una allau de gols, repartits en forma de set de tennis, 3-6, pels forans. Els tres dels de casa van estar marcats, dos, per Martínez i un per Pelegrín.

Malgrat que el partit estava decidit, no van afluixar els de Badia i s'apuntaren els dos següents parcials per 1-3 i 1-2. La curta banqueta del CN Minorisa passava factura i només en dues ocasions, Martínez i Pelegrín, superaren al guardameta visitant.

Arbitratge a càrrec d'Ortega i Rodríguez. Van assenyalar set exclusions i un penal a jugadors locals per sis exclusions als visitants.

Parcials: 1-2, 3-6, 1-3, 1-2.

CN Minorisa A: I Prieto, E Masplà,R Ruiz, G Lafoz, O Muns, X Pelegrín 3, K Muñoz, E Martínez 3, M Puerta i Ll Villaró.

CN Badia: A Oya, R Domènech 1, D Sanz 4, R Granados 1, M Moya, A Andújar, D Sánchez 1, O Nonell 1, M López 1, R Prieto 2, D Vinuesa 2, M Colet i I García.