Súria identifica els factors més rellevants per a la millora de la salut amb una enquesta

​L'exercici, l'alimentació i les relacions socials i l'oci són els factors que la població considera més rellevants

Redacció
16 de gener del 2019
Actualitzat a les 9:35h
L'exercici, l'alimentació i les relacions socials i l'oci són els factors que la població de Súria considera com a més rellevants per mantenir i millorar la salut, segons les dades d'una enquesta realitzada en el marc del projecte Súria ComMunity, impulsat per l'Equip d'Atenció Primària de Súria amb el suport de l'Ajuntament.

El projecte Súria CoMmunity es va iniciar l'any 2017 amb l'objectiu de recollir dades per determinar els principals problemes de salut a la vila i elaborar actuacions de prevenció i millora.

També es pretén promoure la participació de persones de la vila en el disseny de possibles activitats per a la millora de la salut en col·laboració amb l'Equip d'Atenció Primària de Súria.

En aquest sentit, recentment ha estat creat un grup motor de salut amb representants de diferents barris i associacions culturals, a més de l'Equip d'Atenció Primària de Súria i de l'Ajuntament.

L'esmentada enquesta va ser realitzada a més de quatre-centes persones. També es van portar a terme xerrades a diferents associacions culturals i veïnals per conèixer l'opinió de la ciutadania sobre qualitat de vida i necessitats de salut.

Segons les dades recollides per l'Equip d'Atenció Primària de Súria, les patologies cròniques més freqüents a Súria són la hipertensió arterial, les alteracions del sistema lipídic i la obesitat.
Arxivat a