La sala petita del Kursaal estrena dijous la nova temporada amb «Bomber(s)»

«Bomber(s)» arribarà dijous al Kursaal
«Bomber(s)» arribarà dijous al Kursaal | Promocional
Redacció
15 de gener del 2019
Actualitzat a la 13:32h
La programació de teatre de la Sala Petita del Kursaal arrencarà aquest dijous, 17 de gener a les 20h, amb Bomber(s) de Mise en Lumière / Barna-be. Un muntatge tan colpidor com necessari, basat en fets reals, per parlar de l'abús, el consentiment, el desig, el desdeny, l'amor...

Bomber(s) de Jean-Benoît, dirigida per Jordi Vilà i interpretada per Mariantònia Salas i Salvador Miralles, explica la història d'una noia mentalment limitada. Ella es va muntar una història d'amor amb un bomber atractiu. Com es pot dir "no" si no es troben les paraules per fer-ho? 

D'aquestes paraules crues, d'aquesta situació sòrdida en la qual s'envileixen homes respectables, destaca el meravellós personatge de La Noia, amb una puresa i sinceritat absolutes i amb la cara lluminosa i tràgica de les grans enamorades. 

‘Bomber(s)' va rebre el Premi a la Millor Interpretació Femenina de les Illes Balears 2017.
En acabar la funció es farà un col·loqui amb els actors de Bomber(s)

Les entrades per veure Bomber(s) de Jean-Benoît Patricot tenen un preu de 15€ (12€ per majors de 65 anys i 6€ amb Carnet Galliner i menors de 25 anys) i es poden comprar a les taquilles del teatre Kursaal o per internet.