Pere Aragonès acompanyarà Marc Aloy en un acte d'ERC on explicarà el seu model de ciutat

L'acte es farà dissabte al parc de la Font del Gat i comptarà també amb la diputada Najat Driouech, el regidor sabadellenc Gabriel Fernández i amb la senadora Mirella Cortès

El vicepresident del govern de la Generalitat, Pere Aragonès
El vicepresident del govern de la Generalitat, Pere Aragonès | Adrià Costa
Redacció
15 de gener del 2019
Actualitzat a les 15:57h
L'actual primer tinent d'alcalde de Manresa i candidat a l'alcaldia, Marc Aloy, explicarà el model de ciutat d'Esquerra Republicana per Manresa en un acte que comptarà amb la presència de Pere Aragonès, vicepresident del govern, de Najat Driouech -primera diputada musulmana al Parlament-, de Gabriel Fernández -regidor sabadellenc d'origen uruguaià- i de la senadora sallentina Mirella Cortès.

L'acte es farà aquest dissabte 19 de gener a les 12 del migdia al parc de la Font del Gat, a la zona coneguda com ‘la gespeta', a les Bases de Manresa, i serà el primer d'altres que vindran en els quals Esquerra es mourà per promoure el seu leitmotiv del projecte que està construint per arribar a l'alcaldia de Manresa: trobar-se amb tothom i arreu de la ciutat per fer de Manresa una ciutat verda, una ciutat dinàmica i una ciutat de trobada.

Una ciutat que, com diu l'alcaldable Marc Aloy, és de tots i l'hem de fer entre tots: "L'eix fonamental del projecte d'Esquerra no pot ser cap altre que la ciutadania. Amb tota la seva diversitat de cultures i de creences. Amb tota la seva complexitat i amb tota la seva riquesa. Hem de fer una Manresa amb igualtat d'oportunitats, de comunicació entre persones diferents. Una ciutat diversa i plural, de persones nascudes aquí o vingudes d'arreu; l'aposta d'Esquerra passa per treballar des de la realitat social perquè tots els manresans se sentin partícips de construir la Manresa que tots volem”.

En cas de pluja, l'acte es traslladara a la sala d'actes de l'Ateneu Les Bases.