Una entrevista teatralitzada i un concert dels navassencs Zel, aquesta setmana a la Barlins

Els navassencs Zel portaran la seva música a la Barlins Teatreria
Els navassencs Zel portaran la seva música a la Barlins Teatreria | Promocional
Redacció
15 de gener del 2019
Actualitzat a la 13:15h
Després de les vacances de Nadal, la programació de la Barlins Teatreria es reprendrà aquest dijous, 17 de gener, amb l'espectacle de microteatre L'Entrevista, escrit per Joan Martínez i dirigit per Oscar Galindo. La peça teatral (portada a escena per les actrius Lídia Punt i Marta Genís) es posa a la pell de dues dones que no es coneixen de res, que han de compartir una entrevista. Totes dues encetaran una conversa inesperada que les portarà a recórrer camins sorprenents, que començaran amb la foscor del passat i acabaran amb la llum del present.

La proposta escènica es podrà veure en tres horaris diferents: a les vuit, a dos quarts de nou o a les nou del vespre. El preu de l'entrada serà de 4 euros. 

El dissabte, dia 19, el teatre passarà el relleu a la música, amb un concert a càrrec del duet navassenc Zel, format per Carla Galiot (guitarra i veu) i Quico Rodríguez (teclat). El repertori que oferiran a la Barlins a partir de dos quarts de vuit del vespre inclourà estils musicals difersos, entre els quals també hi haurà espai per a la improvisació. Així doncs, el concert (el preu del qual funcionarà amb el sistema de taquilla inversa) comptarà amb versions de temes coneguts, amb pinzellades de boleros i amb poemes musicats.