Sallent posa en marxa una app per notificar incidències de la via pública

Campanya de difussió de Comunicat-i a Sallent
Campanya de difussió de Comunicat-i a Sallent | AjSllt
Redacció
15 de gener del 2019
Actualitzat a les 12:39h
Comunicat-i és la nova aplicació que ha posat en marxa l'Ajuntament de Sallent per a que els veïns del poble puguin notificar incidències de la via pública.

Des del consistori s'ha volgut posar en marxa un nou sistema perquè tots els sallentins i sallentines puguin fer arribar les seves queixes directament a l'Ajuntament d'una forma ordenada i eficient.

L'alcalde de Sallent, David Saldoni, ha explicat que "és molt important trobar la via adequada per comunicar-se amb la població i poder conèixer les seves opinions i interessos. I és molt difícil fer-ho en aquest moment on hi ha tantes xarxes socials i mecanismes diferents per expressar-se". Per aquesta raó l'Ajuntament posa en marxa Comunicat-i, una aplicació disponible per Android i Apple, que permetrà la comunicació fluida entre l'Ajuntament i el ciutadà per via d'un únic mitjà.

El seu ús és ben senzill, tan sols cal descarregar-se l'aplicació, seleccionar el municipi de Sallent i registrar-se. Un cop fet, ja es podran notificar incidències de manera ràpida i còmode en 4 passos:

1. Seleccionar tipus d'incidència (Aigua, il·luminació, residus, trànsit o via pública).
2. Geolocalitzar la incidència al mapa.
3. Adjuntar una foto si es vol.
4. Afegir un comentari si es vol.

A més a més, l'aplicació també permet participar en iniciatives municipals a través d'enquestes i consultes i rebre notificacions del Twitter de l'Ajuntament per estar al dia de què passa al poble.