La nova seu de l'ANC Manresa s'estrenarà amb un taller pràctic de resistència pacífica

Tindrà lloc aquest dissabte a dos quarts de sis de la tarda

Redacció
15 de gener del 2019
Actualitzat a les 10:50h
La campanya de micromecenatge per aconseguir convertir l'immoble del carrer Caritat 28-30 de Manresa en la seu de l'ANC (i en un local obert a tots aquells col·lectius que lluitin per la independència de Catalunya) encara està oberta. Això no vol dir, però, que l'espai estigui en desús fins que no s'aconsegueixi la xifra econòmica desitjada; al contrari. De fet, aquest dissabte, 19 de gener, els de l'ANC ja han programat una activitat oberta a tothom.
 
Es tracta del taller Defensa d'un espai, que pretén donar, als participants, eines de planificació, organització i execució d'una acció de desobediència civil (com la defensa d'un espai físic), sempre amb el pacifisme i la no-violència com a pals de paller. La dinàmica, que es basarà en les formacions del col·lectiu En Peu de Pau, també explorarà quins mecanismes psicològics entren en joc en una acció d'aquest tipus.
 
Tot plegat començarà a dos quarts de sis de la tarda i, malgrat que l'activitat és gratuïta, es demana als interessats inscriure-s'hi amb antelació omplint aquest formulari. Des de l'organització es recomana dur roba còmoda.