Som Alternativa se suma a la candidatura de la CUP i EUiA de Manresa

El grup local de la formació liderada per Albano Dante Fachin ha decidit afegir-se a la confecció de la plataforma municipalista "per guanyar la ciutat"

Albano Dante Fachin
Albano Dante Fachin | Adrià Costa
Redacció
14 de gener del 2019
Actualitzat el 28 de febrer a les 12:35h
El nucli manresà de Som Alternativa ha fet pública la seva voluntat de sumar-se al moviment municipalista impulsat per la CUP i Esquerra Unida i Alternativa (EUiA) per a presentar-se a les eleccions municipals del proper mes de maig. La formació que lidera Albano Dante Fachin coincideix en que Manresa necessita d'una plataforma municipalista capaç d'aglutinar el moviment popular de la ciutat. En paraules de Mercedes Bayot, responsable local de Som Alternativa i ex-responsable del Cercle de Podem Manresa, "un moviment que estigui arrelat als barris apoderant a la gent treballadora des dels valors d'esquerres i republicans, com a base del canvi real que Manresa necessita".

Aquesta aposta de Som Alternativa suposa una nova incorporació de l'entorn dels comuns de Manresa a la candidatura de confluència de les esquerres i moviments socials de la ciutat. Segons Roser Alegre, cap de llista de la confluència, "EUiA i la CUP valoren molt positivament la suma de Som Alternativa per tal de poder construir el projecte col·lectiu que la ciutat mereix", a més destaca que "estem treballant en la incorporació de gent independent per posar les bases d'un moviment ampli que confeccioni conjuntament la llista i el programa electoral".