El Manresa FS guanya a Santa Coloma i manté posició de copa (3-6)

Manresa FS
Manresa FS | MFS
14 de gener del 2019
Actualitzat a les 11:40h
El Manresa FS va aconseguir tres punts d’or en la seva visita a la difícil pista d'Industrias per 3 gols a 6. El partit era important per mantenir el segon lloc a la taula que, juntament amb el tercer, dona dret a jugar la Copa del Rei la propera temporada.

Va començar el partit amb un Manresa FS molt fort. Tant és així que un dels millors jugadors del partit, Asis, va establir el primer gol dels visitants. El joc manresà va baixar sensiblement minuts desprès però una pilota robada a mitja pista va suposar el segon gol ,en aquest cas obra de Santa. Els dos equips varen marxar als vestidors amb aquest parcial desprès que el porter Bixi fes tres aturades de mèrit evitant així que el conjunt colomenc entrés al partit.

Un gol en pròpia porta va fer que els locals reduïssin diferencies, però amb el partit en perill pels interessos manresans, Corvo va posar les coses al seu lloc amb un tercer gol. Aquest va ser ampliat amb un quart gol de Pep Costa després d'una gran acció col·lectiva. Amb el parcial de 1-4, Industrias va jugar de cinc i en la primera acció va reduir diferencies però poc desprès, Lavado des de 35 metres va fer el cinquè i poc desprès Asis el sisè. El tercer gol local cap al final ja no va tenir conseqüències.

Partit transcendental dissabte vinent al Pujolet entre el Manresa FS i Hospitalet Bellsport, dos equips de la zona alta de la taula en que buscaran no perdre les seves posicions.