El Cicle Gaudí portarà «El fotógrafo de Mauthausen» a Cardona i Navarcles aquesta setmana

Redacció
14 de gener del 2019
Actualitzat a les 10:55h
«El fotógrafo de Mauthausen» arriba al Bages de la mà del Cicle Gaudí
«El fotógrafo de Mauthausen» arriba al Bages de la mà del Cicle Gaudí | Promocional
El Cicle Gaudí, projectarà aquesta setmana El fotógrafo de Mauthausen, un film basat en l'experiència en aquest camp de concentració del fotògraf català Francesc Boix (interpretat per Mario Casas), a Cardona i a Navarcles. A Cardona ho farà dijous a 2/4 de 9 de la nit al Teatre els Catòlics, i a Navarcles serà l'endemà divendres, a les 9 de la nit a l'Espai Cultural el Coro.


Dirigida per Mar Targarona i nominada a 9 Premis Gaudí, la pel·lícula relata com Francesc Boix, un pres que va treballa en el laboratori fotogràfic del camp, arrisca la seva vida quan planeja l'evasió d'uns negatius que demostraran al món les atrocitats comeses pels nazis en l'infern del camp de concentració austríac. Milers de negatius que mostren des de dins tota la crueltat d'un sistema pervers, unes fotografies que més tard van acabar sent determinants per a condemnar a alts càrrecs nazis durant el judici de Nuremberg el 1946.

Les entrades tenen un preu de 4,5 euros. Els menors de 18 anys, els majors de 65 i els que tinguin el Carnet Jove tenen un preu especial de 3 euros i es fa un 2x1 per als posseïdors de la targeta del Club de la Vanguardia.
Arxivat a