La derrota del Joventut situa el BAXI Manresa en posicions de copa

L'equip de Joan Peñarroya s'ho jugarà tot en quaranta minuts davant el Reial Madrid

El BAXI Manresa depèn d'ell mateix per ser a la copa
El BAXI Manresa depèn d'ell mateix per ser a la copa | U. Murillo
13 de gener del 2019
Actualitzat el 15 de gener a la 13:22h
El BAXI Manresa arribarà a la darrera jornada de la primera volta en posició de copa. La victòria d'aquest diumenge al migdia a Donosti mantenia els bagencs en la lluita per ser a Madrid el mes de febrer. Calia, però, esperar els resultats dels partits de tarda. Els interessos de Joan Peñarroya i els seus jugadors estaven al Joventut – Baskonia i el València – Gran Canaria. Interessava que perdessin badalonins i valencians. Els badalonins ho han fet. En canvi, els valencians han guanyat. Tot quedarà pendent d'una última jornada de transistor. O d'aplicació mòbil als temps actuals. 

Per a la copa de rei ja estan classificats Barça, Baskonia, Madrid i Unicaja Màlaga. Està virtualment classificat el Tenerife gràcies a deu triomfs i un bàsquet average general molt beneficiós. També ho té molt de cara el València Bàsquet, també amb deu victòries i una bona diferència de punts respecte els dos equips catalans. El BAXI Manresa i Divina Joventut s'haurien de jugar el darrer tren. Els bagencs tenen trenta punts d'avantatge respecte els badalonins si es miren punts a favor i en contra. 

Els partits que decidiran les places restants seran BAXI Manresa – Real Madrid, Tenerife Fuenlabrada, San Pablo Burgos Joventut i Breogán – València Bàsquet. La jornada serà unificada en horari per confirmar.

- Resultats i classificació
Arxivat a