​El primer «FAQS» sense Laura Rosel perd audiència

Laura Rosel, durant una entrevista al FAQS
Laura Rosel, durant una entrevista al FAQS | CCMA
Redacció
13 de gener del 2019
Actualitzat a les 12:46h
El primer FAQS de TV3 sense Laura Rosel ha registrat una certa caiguda en l'audiència. Cristina Puig ha empitjorat lleugerament les xifres de la seva predecessora, i el programa del seu debut, aquest dissabte, va tenir un 16,5% de share i 295.000 espectadors. Aquesta xifra queda més de dos punts per sota del 18,8% per cent de la mitjana de l'espai durant aquesta temporada -de setembre a desembre-, i més lluny encara de la mitjana del programa en la temporada 2017-18, que va ser del 19,4%.

Aquesta caiguda en les audiències es produeix tot i la forta expectació que va provocar l'anunci de la substitució de Rosel per Puig, aquesta mateixa setmana. A la vegada, Puig va haver de fer-se càrrec de la seva emissió de debut a corre-cuita, amb pocs dies per preparar el programa. També hi podrien haver tingut alguna incidència en els resultats d'audiència diverses crides al boicot que han circulat els darrers dies a les xarxes socials.

El relleu de Rosel per Puig es va comunicar a la interessada el passat dilluns, i aquell mateix matí es va filtrar a l'esfera pública. El serial de la substitució, per sobtat i mal gestionat, ha alimentat suspicàcies de tota mena sobre les circumstàncies del relleu.