La taxa de guals de Sant Fruitós es manté a zero euros

Els veïns que sol·licitin un gual durant el 2019 només hauran d'abonar el cost de la placa

Redacció
13 de gener del 2019
Actualitzat a les 9:41h
El passat 2018 es va modificar l'ordenança fiscal que regulava els guals de Sant Fruitós de Bages per tal d'impulsar que els veïns regularitzessin la situació d'entrada i sortida dels seus garatges a fi d'adaptar-se a la normativa vigent. Cal destacar els bons resultats obtinguts amb aquesta campanya durant el 2018, amb un total de 535 peticions de regularització de gual.

La campanya municipal implica que tots els veïns que sol·licitin un gual durant el 2019 no hauran d'abonar la quota tributària a l'Ajuntament i hauran de pagar únicament 21 euros per tal d'obtenir la placa, que implica l'obtenció de la llicència corresponent. Recordem que durant el 2017, any en que encara no s'havia aplicat la quota gratuïta, el cost de la llicència era de 30 euros i la quota anual a abonar era de 22,50 euros.

En el marc de la campanya, l'Ajuntament prorroga per aquest 2019 el fer-se càrrec de les obres que siguin necessàries en el cas que calgui modificar la vorera i per tant no caldrà sol·licitar cap tipus de llicència d'obres ja que els treballs els realitzarà directament l'Ajuntament.