Ja es poden presentar els relats pel concurs «Somnis Daurats» de l'AVV Saldes-Plaça Catalunya

El certamen es divideix en dues modalitats: una de poesia i l'altra de narrativa
El certamen es divideix en dues modalitats: una de poesia i l'altra de narrativa | Pexels
Redacció
01 de febrer del 2019
L'Associació de Veïns del barri de Saldes-Plaça Catalunya ha obert una nova convocatòria del concurs literari Somnis Daurats, que ja fa catorze anys que es duu a terme. El certamen es divideix en dues modalitats: una de poesia i l'altra de narrativa. Dintre d'aquestes hi ha una única categoria, en la qual hi poden participar totes les persones a partir de 16 anys.

Segons les bases, els treballs que es presentin han de ser inèdits i en català i escrits en ordinador, amb un cos de lletra 12 i a doble espai. Pel que fa a la poesia, l'extensió màxima és de 80 versos, que poden presentar-se en forma de poemes curts o un de llarg. En el cas de la narrativa, el text podrà tenir, com a màxim, cinc pàgines DIN A4 i, com a mínim, tres.

El termini de presentació dels originals es tancarà el dissabte 6 d'abril i s'hauran de lliurar al local de l'Associació de Veïns, situat al Centre Cívic Selves i Carner. També s'hauran d'enviar per correu electrònic (pcatalunya@lasequia.cat). Els sobres amb els poemes o narracions hauran d'anar dins un sobre on hi haurà de constar el pseudònim del concursant. Dintre d'aquest sobre n'hi haurà d'haver un de més petit en el qual hi haurà d'haver el nom real de l'escriptor, l'adreça on viu i el seu telèfon de contacte.

El jurat del premi, que estarà compost per membres de la junta d'Òmnium Cultural del Bages, farà públic el veredicte el dijous 25 d'abril, a les vuit del vespre, al Centre Cívic Selves i Carner.

Cada modalitat tindrà dos premis. El primer, dotat en 200 euros i el segon, en 100. A més, les obres que obtinguin el primer premi seran publicades en el butlletí de l'any de l'AVV en qüestió.

Les bases completes es poden descarregar prement aquest enllaç.