El bar teatre la Sala seguirà de punt d'informació turístic de Sant Salvador de Guardiola

L'Ajuntament rep, per tercer any consecutiu, el distintiu Punt d'Informació Turística (PIT) i centre col·laborador del Geoparc Mundial UNESCO de la Catalunya Central

Redacció
11 de gener del 2019
Actualitzat a les 12:43h
El Bar Teatre la Sala de l'Ajuntament de Sant Salvador de Guardiola ha realitzat durant aquest 2018, la formació per a la renovació com a punt d'informació turística del municipi.

Aquest programa està impulsat per la Diputació de Barcelona i gestionat pel Consell Comarcal del Bages. L'objectiu del mateix és posar en valor els atractius turístics i l'oferta turística de la Comarca del Bages.

Els PIT són punts d'informació de l'oferta turística i tenen la finalitat d'incrementar la satisfacció de l'experiència turística del visitant, donar un servei d'informació actualitzat, tant de les activitats que s'ofereixen en el conjunt de la Comarca, com dels allotjaments i dels establiments de restauració. 

L'Ajuntament va acreditar el Bar Teatre la Sala durant el 2016, any en què es va iniciar el programa a la Comarca del Bages i des de llavors, hi ha participat.

En paraules de l'alcalde, Albert Miralda, "valorem molt positivament el treball en xarxa i l'intercanvi d'informació que es produeix a les sessions formatives. Permet donar a conèixer els actius turístics del municipi de Sant Salvador de Guardiola a la resta d'establiments que participen en el programa i obtenir el mateix retorn. Aprofundint en el coneixement de l'oferta del conjunt del Bages per donar un bon servei als visitants i sumant sinèrgies i esforços, per impulsar turísticament la Comarca".

L'Ajuntament també és promotor de l'activitat turística Ecorail, juntament amb els municipis de Sant Joan de Vilatorrada, Santpedor, Callús, Súria, Castellnou de Bages i Sant Fruitós de Bages. L'Ecorail és una activitat gestionada per la Mancomunitat Intermunicipal del Cardener, ens públic que també ha renovat l'acreditació PIT durant aquest 2018.

Aquest treball col·laboratiu i en xarxa suposa un esforç i alhora una major implicació de tots, fet que beneficia al conjunt de la destinació i en conseqüència al municipi de Sant Salvador de Guardiola.