Una matinal explicarà als autònoms les ajudes que poden rebre de la Seguretat Social

Organitzada pel CEDEM de Manresa, tindrà lloc el dilluns 21 de gener al Palau Firal

Redacció
11 de gener del 2019
Actualitzat a les 11:00h
El Centre de Desenvolupament Empresarial de l'Ajuntament de Manresa (CEDEM), amb la col·laboració de la Mutua Intercomarcal, ha organiyzat, per al proper dilluns, 21 de gener, la matinal Els autònoms i les mútues, amb l'objectiu de tractar les prestacions i les proteccions de l'autònom que es gestionen mitjançant les mútues col·laboradores de la Seguretat Social. La formació, que serà gratuïta, es realitzarà al Palau Firal de Manresa de dos quarts de deu del matí a dos quarts de dotze del migdia.  

Durant la sessió s'exposarà què és una mútua i què cal fer en cas de baixa mèdica, tant pel metge de capçalera com per la mútua. També es tractaran els drets i les obligacions que tenen els autònoms i l'acció protectora de l'Institut Nacional de la Seguretat Social (INSS). El curs servirà, alhora, per donar a conèixer -amb exemples pràctics- les diverses cotitzacions i prestacions a percebre, així com les diferències entre malaltia comuna, accident de treball i incapacitats permanents.

Malgrat que l'activitat és gratuïta, des del CEDEM demanen que els interessats a prendre-hi part confirmin l'assistència omplint aquest formulari.