El Cd'E Manresa capgira el marcador a Mollerussa i és més líder que mai (1-3)

El Cd'E Manresa ha fet una gran segona part a Mollerussa
El Cd'E Manresa ha fet una gran segona part a Mollerussa | José Antonio Sánchez
José Antonio Sánchez
11 de gener del 2019
Actualitzat a les 9:28h
Qui va dir allò de: “segones parts mai van ser bones”? Ja sé que aquesta frase es diu, sobretot, al mon del cinema. Però és que el que va fer el Manresa a l'inexpugnable temple del Mollerussa (no perdia des del 2 d'abril de 2017) també pertany al mon del cinema: va fer una segona part de cine. El Manresa va tenir més gana que un rival que es va mostrar un xic conformista degut a que el resultat ja li era favorable des del xiulet inicial. I la fam de victòria d'uns jugadors inconformistes el van dur a una victòria que deixa l'equip blanc-i-vermell establert en una mena de núvol del que no vol baixar. 

Poc a poc, amb el pas dels minuts, ja s'albirava que el Manresa anava per feina. El 23 de desembre l'equip manresà va arribar a Mollerussa com a segon classificat i en aquesta ocasió ho feia com a líder. I volia tornar a la capital del Bages, igualment, com a primer classificat. Als 57' Joel Priego va iniciar una jugada des de la banda esquerra de l'atac blanc-i-vermell i va arribar a la mitja lluna després de deixar varies víctimes en el camí. Des d'allà va veure Biel Rodríguez, incorporat per la banda dreta, i li va assistir perquè encarés la porteria rival i creués una pilota que va entrar pel segon pal. Taules. Però el Manresa volia més i va mantenir un bon nivell de joc a la vegada que anava traient el nas pels dominis de Joan Marc. I, també, mantenia a ratlla el seu rival, que va quedar afectat pel gol de l'empat.

Els mateixos actors del primer gol van fabricar el segon. Joel Priego tornava a protagonitzar una acció individual que culminava amb una altra assistència (la setena de la temporada) cap a Biel Rodríguez i aquest, més centrat que en el primer gol, va encarar Joan Marc i va afusellar la porteria local amb una gardela imparable (75'). Poc després (78') el mateix Priego enfilava tot sol la porteria de Joan Marc, aprofitant un desajust defensiu d'un Mollerussa que ja començava a mirar cap a la porteria de Pol Busquets, però en els darrers metres es va escorar massa cap a l'esquerra i el seu xut, potent i col·locat però previsible, l'atrapava Joan Marc al costat del pal.

A la recta final el Mollerussa va començar a cremar les naus, buscant el que hagués sigut el mal menor de l'empat. Raya, de cap, va estar a punt de batre Pol Busquets, però la pilota va sortir fregant el pal (82'). Als 90' era Pol Busquets qui evitava el gol de l'empat després d'un remat a boca de canó d'un jugador visitant. Dos corners seguits i enverinats dels locals van donar-li emoció als darrers instants del partit, quan al Mollerussa ja només li faltava posar el porter de davanter. Precisament, aquesta circumstància la va aprofitar el Manresa per llançar un contracop que acabaria sent l'estocada definitiva. Noah va creuar tot el camp fins arribar davant el porter mollerussenc; el xut franc el va refusar Joan Marc en primera instància, però la pilota acabaria de nou a peus de Noah, que ja havia comprovat cóm un parell de defenses havien arribat al rescat de la seva porteria; solució?: una vaselina per sobre de porter i defenses va desfermar l'eufòria total en l'expedició manresana. El Manresa arribava líder a Mollerussa i va marxar del Pla d'Urgell encara més líder. Que duri.

Fitxa tècnica

Club de Futbol Joventut Mollerussa: Joan Marc, Joan Martí (Álvaro, 61'), Marc (Clivillé, 83'), Kiko, David, Edgar, Putxi, Riki, Tatis, Raya, Niso

Centre d'Esports Manresa: Pol Busquets, Ruano, Solernou, Florent, Romano, Noah, Joel Priego (Alsina, 88'), Biel Rodríguez (Marcel Bellido, 83'), Cuello, Sergi Soler, Bernat

Gols: 1-1 (57'), Biel Rodríguez; 1-2 (75'), Biel Rodríguez; 1-3 (92'), Noah

Àrbitre: Sr. Rafael Aguilar Prat, de la delegació del Vallés Occidental. Va estar auxiliat per Marc Bondia López i Alex Salguero Delgado.

Camp: Municipal de Mollerussa, 350 espectadors.

- Classificació