El Kursaal tornarà a acollir dissabte mags provinents de tot Europa

El setè Festival Internacional de Màgia "La nit dels genis" tornarà a convertir Manresa en la capital de la màgia

Presentació de «La nit dels genis» al Kursaal
Presentació de «La nit dels genis» al Kursaal | MEES
Redacció
10 de gener del 2019
Actualitzat a les 19:01h
Aquest dissabte, 12 de gener a les 21h, torna una nova edició de La nit dels genis, el festival Internacional de Màgia que per 7è any consecutiu reunirà a la sala gran del Kursaal mags reconeguts internacionalment que des d'aquest dijous i fins dilluns participen en una trobada de mags al Pont de Cabrianes.

Aquest any participen a la trobada una vintena de mags, set dels quals actuaran dissabte al Kursaal. És el cas de Riverson (Espanya), Kristal (Rússia), Gabrielle Verzolla (Itàlia), Laurent Piron (Bèlgica), Oscar Escalante (Espanya) i Nico Petruzzi (Argentina). El mag espanyol Adrian Soler farà la introducció de la Gala. L'espectacle, presentat pel mag Roberto Vara, està dirigit com és habitual per May Closa i Xavier Tapias. 

La gala va sorgir arran de la trobada de treball que des de fa set anys fan una dotzena de mags a Sallent, en què mostren els uns als altres de manera oberta els seus números. Aquesta serà la setena vegada que els participants tindran l'oportunitat de mostrar aquest treball en públic en aquest Festival Internacional que, acollirà al Kursaal. Una gala que ens mostrarà una màgia d'escena visual, poètica i actual.

Les entrades que tenen un preu de 15 euros, (12€ amb carnet Galliner, majors de 65 anys i menors de 25), es poden comprar a les taquilles del Kursaal, per telèfon (938723636) i per internet.

Dissabte, trobada de mags de la Catalunya central

Coneixedors de l'afició per la màgia que hi ha a la Catalunya central, sobretot entre sectors joves, mags provinents de diferents països d'Europa faran aquest dissabte, a les 6 de la tarda a la Sala Polivalent 1 del Kursaal, una trobada informal amb mags de la Catalunya central. Impulsada des del Kursaal, serà una trobada en què es podran compartir experiències, iniciatives i números, que segur que serà molt gratificant per totes les parts.