La Policia Local de Manresa deté un home a les Bases per violència masclista

La dona havia fugit de casa, de matinada, i sense roba d'abric i presentava una visible contusió a la cara i pòmul

Redacció
10 de gener del 2019
Actualitzat a les 12:13h
Agents de la policia local han detingut aquest dijous de matinada un home per un presumpte delicte de violència domèstica contra la seva parella al barri de les Bases de Manresa.

Passades les 10 de la nit de dimecres, la Policia Local va rebre la trucada d'un home que els va explicar que ell i la seva parella havien tingut una forta discussió i que arran d'aquesta, la seva companya sentimental havia marxat del pis sense roba d'abric i sense sabates. 

La sala de Policia Local adreça al lloc dues patrulles que troben l'home sol·licitant del servei, que evidencia unes mínimes lesions. L'home ratifica haver tingut una forta discussió amb la seva parella, que havia marxat del pis trobant-se en algun paratge obert de la zona Universitària sense roba d'abric suficient.

Després d'una recerca per la zona, les patrulles localitzen la noia amagada darrera d'una caseta. Aquesta es trobava alterada i presentava una visible contusió a la cara i pòmul. Aquesta persona va reconèixer davant dels agents haver tingut una discussió a la qual, tots dos s'haurien intercanviat cops.

Valorant circumstàncies, lesions aparents i composició de fets, les patrulles actuants procedeixen a la detenció de l'home per un delicte de violència física/psíquica a l'àmbit de la llar i a conduir a la noia a un centre mèdic i posteriorment a la comissaria dels Mossos, per tal de continuar la instrucció del procediment penal.