Comissen dos gossos de raça perillosa al mercat ambulant de la Font

Els animals anaven sense morrió ni xip, i l'home que els portava no tenia la corresponent llicència ni l'assegurança obligatòria

Redacció
10 de gener del 2019
Actualitzat a les 11:59h
La Policia Local de Manresa va ordenar el comís de dos gossos de raça perillosa el passat dimarts al marcat ambulant de la Font dels Capellans. Els animals, que eren portats per un mateix home, no tenien ni morrió, ni llicència, ni xip, ni assegurança obligatòria.

Agents de la Policia Local que efectuaven tasques de vigilància a l'entorn del mercat setmanal de la Font dels Capellans van observar la presència d'un home que portava dos gossos de raça perillosa (American Stanford), sense el morrió de seguretat. Al ser identificat, la patrulla va comprovar que la persona no disposava de llicència per ser titular / portador de gossos perillosos, que tampoc no disposava d'assegurança obligatòria i que els animals no tenien el xip d'identificació. 

La patrulla actuant, valorant les circumstàncies del lloc i moment, va procedir a efectuar la corresponent acta de denúncia i a procedir a sol·licitar el servei de recollida d'animals de la Protectora, pel seu comís i dipòsit.