El Cd'E Manresa reprendrà dijous el partit suspès a Molerussa

La boira va fer suspendre el Mollerussa-Manresa
La boira va fer suspendre el Mollerussa-Manresa | José Antonio Sánchez
09 de gener del 2019
Actualitzat a les 17:08h
Segona part del partit que es va suspendre a la mitja part el passat 23 de desembre entre el Mollerussa i el Cd'E Manresa per la boira. Aquest dijous a 2/4 de 9 del vespre, a Mollerussa. Com en aquella ocasió, enfrontament entre primer i segon, però ara amb l'ordre canviat. Els manresans són líders, però amb els mateixos punts que els de ponent. El partit, 1-0 a favor dels locals, gol d'Albert al minut 33.

Andreu Peralta s'asseurà a la banqueta manresana desprès de ser ratificat com a entrenador del primer equip fins final de temporada. "No pensem en jugar 45 minuts. Competirem de la mateixa manera com si comencés el partit, amb ambició i intensitat i anant a buscar la victòria. Cert és que anem per darrera, però no buscarem únicament l'empat".