La nova temporada d'Imagina't arrencarà el cap de setmana amb dos espectacles

«Bada botó» es podrà veure a Manresa en tres funcions
«Bada botó» es podrà veure a Manresa en tres funcions | MEES
Redacció
09 de gener del 2019
Actualitzat a la 13:41h
La nova temporada per a públic familiar d'Imagina't arrenca aquest cap de setmana amb dos espectacles: Bada botó, una producció del Servei Educatiu del Kursaal que es podrà veure dissabte en tres funcions (12h, 17h i 18.30h) a la Sala Petita del Kursaal, i Notes i films de la cia Ensemble una cosa rara que acollirà diumenge el Teatre Conservatori en una única sessió a les 12h del migdia. 

La Rita ha perdut un botó del seu vestit... El busca però no el troba... ens ajudeu a trobar-lo? Aquest és l'eix temàtic de Bada botó, un espectacle participatiu i familiar pensats per a infants d'1 a 4 anys, amb música en directe protagonitzat per la Rita, que es podrà veure aquest dissabte, 12 de gener al Teatre Conservatori. Bada botó és un muntatge de producció pròpia del Servei Educatiu del Kursaal encarregat a un equip de músics i pedagogs musicals que es va estrenar el 2016 dins del projecte Rexics i que ara s'ofereix per inaugurar la programació d'Imagina't. 

Per altra banda, aquest diumenge, 13 de gener a les 12h, el Teatre Conservatori acollirà Notes i Films, un concert amb regust de crispetes, farcit de música i cinema. A l'escenari, la música d'un trio de clarinets i els efectes Foley donen veu als personatges de les pel·lícules de Charles Chaplin o Buster Keaton, així com els dels curtmetratges d'animació i les històries creades a través d'Stop-motion. Tot plegat amb un toc de bon humor.

Les entrades per veure Bada botó té un preu únic de 8€ i Notes i Films de 8€ (6€ amb carnet Imagina't). Per a més informació a les taquilles del teatre, per telèfon (93 872 36 36) i per internet.