La Cambra formarà joves per treballar com a tècnics d'espectacles en viu

La nova proposta del programa PICE començarà al febrer i comptarà amb la implicació de la companyia teatral Sargantana i del teatre Els Carlins

per Redacció, 9 de gener de 2019 a les 12:47 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 9 de gener de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La Cambra de Comerç de Manresa començarà el proper mes de febrer un nou curs de formació gratuït per a joves amb l'objectiu de donar-los els coneixements necessaris per treballar en el suport tècnic d'espectacles en viu. Es tracta d'una nova proposta del programa PICE centrada en el sector teatral i escènic, que pretén formar nous professionals d'aquest àmbit i crear sinèrgies amb les empreses del sector. El curs serà impartit per la companyia teatral Sargantana i compta amb el suport del teatre Els Carlins de Manresa, on es farà la part pràctica de la formació.

Amb aquest curs es vol oferir una formació diferent que permeti als joves iniciar el seu camí professional i conèixer de prop el sector de les arts escèniques. La formació té un alt contingut de treball pràctic, motiu pel qual s'ha buscat la col·laboració del teatre Els Carlins, on els joves podran treballar en un espai real i posar en pràctica tots els coneixements teòrics adquirits. El curs oferirà assignatures d'il·luminació d'espais escènics, so, projeccions i eines tecnològiques per a la gestió i programació d'espectacles en viu.


La formació s'iniciarà l'11 de febrer i s'allargarà fins el 19 de març. Les inscripcions ja poden fer-se al correu electrònic jmonge@cambramanresa.org i al telèfon 93 872 42 22.

 

Participació