El cicle Batecs Culturals portarà dissabte a Cardona un espectacle familiar de creació musical

La formació Aupa Quartet oferirà el seu espectacle 'Laboratori Sonor' a Cardona
La formació Aupa Quartet oferirà el seu espectacle 'Laboratori Sonor' a Cardona | Promocional
Redacció
14 de gener del 2019
L'Auditori Valentí Fuster de Cardona acollirà, aquest dissabte, 19 de gener, una nova proposta escènica inclosa dins la programació del cicle Batecs Culturals. En aquest cas, adreçada a públic familiar i infantil. Portarà per títol Laboratori Sonor, i anirà a càrrec d'Aupa Quartet, una formació de quatre joves músics amb una llarga trajectòria dalt dels escenaris, que, a través de les melodies dels seus violins, viola i violoncel i amb l'humor per bandera, ofereixen una nova manera d'entendre la música a tothom que els escolta.
 
L'espectacle que oferiran a Cardona, Laboratori Sonor, és la primera creació per a públic infantil i familiar de la banda, i es caracteritza perquè té un alt component participatiu: percussió amb el cos, composar un tema en directe amb els músics o crear poesies per després rapejar-les sobre una base de hip-hop seran algunes de les experiències que viurà la gent que dissabte s'atanci a l'Auditori Valentí Fuster. I això no serà tot, perquè el quartet de corda no només oferirà música, sinó que també explorarà els diferents processos creatius de l'art contemporani, donant vida a obres d'artistes com Pina Bausch, Sebastiaõ Salgado, Anish Kapoor o Olafur Eliasson.
 
Laboratori Sonor començarà a les vuit del vespre, i les entrades per a veure'l ja són a la venda. Tenen un preu d'entre 10 i 12 euros per a les persones que tinguin entre 16 i 65 anys, i d'entre 8 i 6 euros pels menors de 16 i majors de 65 anys. Es poden adquirir a través d'aquest enllaç.
Arxivat a