El Programa de Suport a les Famílies portarà a Súria la sociòloga Alba Castellví

Conduirà el taller "Conviure amb els fills sense enfadar-se" per a famílies d'adolescents

Redacció
08 de gener del 2019
Actualitzat a la 13:35h
La coneguda sociòloga, mediadora i educadora Alba Castellví oferirà a Súria el taller Conviure amb els fills sense enfadar-se per a famílies d'adolescents, en dues sessions que tindran lloc els dimecres 9 i 16 de gener. Aquesta activitat forma part del Programa de Suport a les Famílies d'aquest curs 2018-19.

Alba Castellví és autora dels llibres Un cistell de cireres, Set contes petits per fer-nos grans i Educar sense cridar. Acompanyant els fills d'entre quatre i dotze anys en el camí cap a l'autonomia. També ha conduït tallers, conferències i altres activitats per compartir eines essencials per educar amb serenitat.

Aquest taller és una activitat gratuïta que tindrà lloc a l'Institut Mig-Món. Les dues sessions es faran de 18.00 a 20.00 h. Les places són limitades.

El taller és organitzat per l'àrea de Joventut de l'Ajuntament de Súria, l'Institut Mig-Món, el Casal de Joves i l'AMPA de l'Institut Mig-Món, amb el suport de la Diputació de Barcelona. Per a més informació i inscripcions, les persones interessades es poden adreçar a l'Institut Mig-Món.
Arxivat a