Detingut per agredir un policia local de Manresa quan era dins del cotxe patrulla

L'agressor havia estat increpat un grup de persones la matinada de dissabte

Redacció
07 de gener del 2019
Actualitzat a les 21:12h
La matinada del dissabte, a les 3.35h, agents de la Policia Local de Manresa van detenir al C/ St. Josep núm 2, un home veí de Sant Fruitós de Bages, de 31 anys, com a presumpte autor d'un delicte d'atemptat a agents de l'autoritat.

A les 3.15h, la policia va rebre una trucada informant que un individu estava seguint un grup de joves, al temps que els increpava, insultava i amenaçava, i que es trobaven a la cruïlla de C/ Sant Josep amb C/ Súria.

En arribar les patrulles, van parlar amb ambdues parts intentant calmar els ànims i al no voler presentar cap denúncia, una vegada identificats, van convidar-los a abandonar el lloc. 

La persona en qüestió, enlloc de marxar i rebaixar la tensió, va insultar els agents i es va començar a posar al mig de la calçada aturant els vehicles que circulaven; per la qual cosa va ser informat que seria denunciat per la llei de segureta ciutadana, per "manca de respecte als agents de la l'autoritat".

Quan els agents es disposaven a marxar i es trobaven dins del vehicle patrulla, l'individu va obrir sobtadament la porta del conductor, i va luxar la mà de l'agent ocasionant-li lesions, raó per la qual va ser immediatament reduït i detingut.