Navarcles oferirà aquest diumenge una jornada matinal de microteatre

S'hi oferiran tres obres escrites i interpretades per l'actriu navarclina Xènia Sellarès

Redacció
07 de gener del 2019
Actualitzat a les 14:24h
El Centre Cultural la Creueta de Navarcles oferirà aquest diumenge, 13 de gener, una gran matinal de Microteatre amb la programació de tres obres escrites i interpretades per la jove actriu navarclina Xènia Sellarés, amb la col·laboració d'un dels històrics del teatre navarclí, Sebastià Puig, i l'actriu sallentina Berta Portabella.

Les tres obres que s'interpretaran seran El punt sobre la i (Xènia Sellarès i Berta Portabella, El llibre (Xènia Sellarès) i Papa, l'he cagat (Sebastià Puig i Xènia Sellarès) Les tres obres són comèdies (de durada entre 15 i 25 minuts) i que de forma individual ja s'han interpretat a Navarcles (Restaurant Patoi), Sallent, Manresa i Barcelona. 

La sessió comença a les 11.30 del matí i finalitza a les 13.30h, amb un preu de 5 euros, que inclou vermut per a tot el públic. La venda d'entrades es pot fer cada dia de 17 a 19h, al mateix Centre Cultural la Creueta, que tindrà un aforament limitat.

Xènia Sellarés és una jove actriu navarclina formada a l'Estudi Nancy-Tuñon-Jordi Oliver i a Eòlia –Escola Superior d'Art Dramàtic-, a Barcelona. Sebastià Puig és un veterà actor navarclí que ha interpretat més d'una seixantena d'obres de teatre amateur, algunes de les quals dirigides pel dramaturg i actor Agustí Soler i Mas. Berta Portabella és una jove actriu sallentina, amb participació en obres de dansa i de teatre musical.

Amb aquesta iniciativa, el Centre Cultural la Creueta de Navarcles, que acull el Teatre Agustí Soler i Mas, continua incrementant la gran oferta cultural d'una localitat que des del 1897 manté una gran tradició teatral.

En aquests moments, el teatre local ofereix anualment una programació estable a través del Grup de Teatre Navarcles –obres de tardor, Febrada i Pastorets-, espectacles anuals de la UBIC i l'Esplai de Navarcles, a banda d'un munt d'iniciatives locals de música i dansa.