El CAE comença l'any amb una quinzena de propostes formatives gratuïtes

El CAE comença l'any amb una quinzena de propostes formatives
El CAE comença l'any amb una quinzena de propostes formatives | CAE
Redacció
07 de gener del 2019
Actualitzat a la 13:22h
El CAE ha elaborat una nova proposta formativa adreçada a treballadors i treballadores o persones en situació d'atur que es durà a terme al llarg del primer semestre del 2019. S'han programat accions formatives en l'àmbit de formació personal, intervenció educativa i gestió associativa.

Dins l'àmbit de formació personal, s'han programat els cursos Eines de comunicació per a intervencions públiques, a càrrec d'Enric Bastardas (del 5 al 26 de febrer); Lideratge d'equips, amb Xavier Garcia (del 13 de febrer al 24 d'abril); Resolució de conflictes, de la mà d'Anna Boix (del 25 de març al 10 de juny); Eines de coaching nivell 2, que l'impartirà Mariona Homs (del 2 d'abril al 18 de juny), i Habilitats de comunicació, sota el guiatge de Sol Camps i Xavier Palou (del 27 d'abril a l'11 de juny).

En l'àmbit d'intervenció educativa, s'han programat sis cursos, tres d'ells enfocats a l'atenció a la diversitat, més concretament en TDA (del 9 de febrer al 23 de març), Autisme (del 28 de febrer al 9 de maig) i dislèxia (data encara per concretar). També en aquest àmbit, engegaran, a partir del mes de febrer, els cursos Treball amb les intel·ligències múltiples (del 7 de març al 16 de maig); La gamificació en l'aprenentatge (del 8 al 12 de juliol) i Reciclatge de primers auxilis (del 2 a l'11 de juliol).

Finalment, s'oferiran dos cursos emmarcats en gestió associativa. El primer, que començarà el 5 de març, portarà per títol Obligacions de les associacions i responsabilitat de les juntes directives i es realitzarà a Manresa i a Moià. L'altre, Fundraising: Com captar fons per a entitats socials, engegarà el 10 de maig i es durà a terme a la seu del CAE.

Tots els cursos són subvencionats pel Consorci de Formació Contínua de Catalunya. Les places són limitades i les inscripcions es poden fer presencialment al CAE (Plaça del Milcentenari, s/n, de nou del matí a dues del migdia i de quatre a dos quarts de set de la tarda) o bé a través d'aquest enllaç.