Preparen una caminada d'Olot a Lledoners en vuit etapes

El farà del 13 al 20 de gener, tornant a casa després de cada etapa

Redacció
07 de gener del 2019
Actualitzat a les 11:21h
Bianya Sobiranista organitza una caminada d'Olot fins a la presó de Lledoners del 13 al 20 de gener en vuit etapes per donar suport als presos polítics la vigilia de l'inici del seu judici. La caminada es portarà a terme per carreteres secundàries, i es preveu un sistema de transport que permeti tornar a dormir a casa després de cada etapa.

Les etapes són d'Olot a Joanetes, de Joanetes a Sant Pere de Torelló, de Sant Pere de Torelló a Manlleu, de Manlleu a Vic, de Sant Eulàlia de Riuprimer a Santa Maria d'Oló, de Santa Maria d'Oló a Artés, d'Artés a Manresa i de Manresa a Lledoners.

L'hora de sortida prevista de cada etapa oscilarà entre les 9 i les 10 del matí. El transport fins a l'inici de cada etapa es farà en cotxe i al final de l'etapa hi haurà un servei d'autobús fins a l'inici, per recuperar el vehicle privat. El preu del bus serà d'uns 5 €.

Cal portar menjar i beguda, una armilla groga i roba d'abric. És convenient dur també capelina i frontal. Per fer la inscripció cal omplir aquest formulari.