Tens un projecte i el vols fer créixer? Encara tens temps de participar al certamen de Gest!

El 31 de gener es tancarà el període de presentació de propostes de la tercera edició del Premi Iniciatives de Desenvolupament Empresarial al Bages
El 31 de gener es tancarà el període de presentació de propostes de la tercera edició del Premi Iniciatives de Desenvolupament Empresarial al Bages | DiBa
Redacció
07 de gener del 2019
Actualitzat a les 10:23h
Falten, exactament, vint-i-tres dies perquè l'Associació de Professionals Sèniors al Servei del Territori (coneguda amb el nom de Gest!) tanqui el període de presentació de projectes en el marc de la tercera edició del Premi Iniciatives de Desenvolupament Empresarial al Bages. El certamen -que compta amb el finançament de CaixaBank i amb el suport del CEDEM, la UPC de Manresa, la FUB i la UOC- va néixer amb l'objectiu de recolzar i incentivar qualsevol tipus de projecte empresarial d'emprenedors a la comarca "que aporti la suficient entitat per a ser reconegut, potenciat, finançat i, si cal, acompanyat, per al desenvolupament de la seva activitat", exposen des de Gest!

En aquesta tercera edició del Premi es lliuraran un total de 10.000 euros, 7.000 dels quals aniran a càrrec de l'Obra Social "la Caixa" i 3.000, de la mà de la FUB. Pel que fa a l'aportació econòmica de CaixaBank, anirà a parar dos projectes empresarials: un, que s'endurà 5.000 euros i que s'atorgarà al projecte guanyador en activitat iniciada, i l'altre, que recollirà els 2.000 euros restants, que haurà de ser un projecte sense activitat iniciada.

Els 3.000 euros de la FUB complementaran ambdós premis. Així, atorgarà 1.5000 euros al projecte en activitat iniciada i 1.500 en el que encara no l'hagi començat. En tots dos casos, els diners es traduiran en una beca per cursar algun dels postgraus o màsters d'àmbit empresarial que s'ofereixen des del Centre Internacional de Formació Continua del Campus Manresa de la UVIC-UCC.

A banda dels premis principals, CaixaBank es compromet a estudiar el finançament de tots els projectes presentats que obtinguin una puntuació final mínima de 60 punts, amb el màxim import possible segons les necessitats manifestades en el projecte. Per a obtenir aquest finançament, els projectes hauran d'assolir un mínim del 50% de la puntuació màxima de cadascun dels projectes avaluables.

El certamen està obert a tot tipus de projectes empresarials, tant de nova creació com en funcionament, i a establir o establerts a la comarca del Bages. La titularitat dels mateixos podrà ser tant de persones físiques com de persones jurídiques.

La data límit per a presentar-se al concurs´(les bases del qual es poden trobar a través d'aquest enllaç) és el 31 de gener. A patir de llavors, i fins al 31 de març, es durà a terme la fase d'avaluació dels projectes presentats. No serà fins el mes de maig que es donaran a conèixer els projectes guanyadors, en el marc d'un acte que tindrà lloc durant la Setmana de l'Emprenedoria de Manresa.