Rajadell ja té les quatre propostes guanyadores del Pressupost Participatiu

Dues de les propostes guanyadores del Pressupost Participatiu de Rajadell tenen Can Servitge com a protagonista
Dues de les propostes guanyadores del Pressupost Participatiu de Rajadell tenen Can Servitge com a protagonista | GSV
Redacció
07 de gener del 2019
Actualitzat a les 9:59h
Itineraris per a vianants per connectar el nucli de Rajadell amb Can Servitge; millorar l'entorn de la riera; renovar la teulada de les Escoles, i adequar les voreres de Can Servitge. Aquests són els quatre projectes aportats per la ciutadania que es faran realitat a través del primer Pressupost Participatiu de l'Ajuntament de Rajadell. En total, es destinaran 29.500 euros a executar-los després que hagin resultat les propostes escollides en el procés de votació popular en el qual hi han participat més del 20% dels rajadellencs.

Des del consistori ja s'ha avançat que aquestes actuacions es duran a terme el més aviat possible, una vegada s'hagin analitzat amb detall les diferents opcions. Posant de manifest que "estem molt contents amb la participació en aquest procés, tant a l'hora de fer propostes com a l'hora de votar", des de l'Ajuntament han avançat que "estem oberts que les persones que van presentar les propostes guanyadores puguin participar activament en la definició concreta del projecte".

Per altra banda, també han explicat que "altres idees que no han estat escollides ens han semblat molt interessants i no descartem poder-ne incloure alguna en el pressupost ordinari del 2019". Entre aquestes propostes hi ha millorar la il·luminació en punts del municipi; renovar la pista poliesportiva o instal·lar elements reductors de velocitat.