Peralta seguirà d'entrenador del Cd'E Manresa fins a final de temporada

La directiva li va comunicar la decisió després de la victòria amb el Vista Alegre

Redacció
06 de gener del 2019
Actualitzat a les 19:38h
Andreu Peralta, seguirà al front de la banqueta del primer equip del Cd'E Manresa fins a final de temporada. Enric Moreno, director esportiu de l'entitat, li comunicava tot just finalitzar el partit amb victòria manresana 3-0 sobre el Vista Alegre: "Desprès del partit a l'Estadi, li vaig notificar a Andreu Peralta la seva continuitat fins a final de temporada com a primer entrenador, segons decisió de la Junta Directiva que presideix José Luis Correa. D'aquesta forma es consolida la continuitat d'un tècnic de la casa, en un primer equip de majoria d'integrants locals".

Andreu Peralta va passar d'entrenador del Juvenil A al del primer equip el 26 de novembre, després de la dimissió de Piti Belmonte, curiosament el dia de la suspensió del Manresa-Vista Alegre. "Contents. Molt contents!. És un pas més endavant dins del Club. Hem intentat fer la feina ben feta i ens han acompanyat els resultats, gràcies al gran treball realitzat pels jugadors. No ens marquem cap mes objectiu del de seguir la nostra linia de treball amb sacrifici i il-lusió... ser mes forts, individual i col·lectivament i perseguir cada partit els tres punts. Al final els resultats marcaran el nostre objectiu final", deia l'entrenador.

Andreu Peralta va agafar el primer equip transitoriament fins a finals del 2018. Tres partits amb un balanç positiu, amb dos victories (3-0) sobre Rapitenca i Vista Alegre i un empat a 1 al camp del Tarrega. Per finalitzar, la segona part amb 1-0 al descans al camp del Mollerussa, en partit suspès per la boira, i amb 45 minuts que resten per disputar que es faran dijous vinent - dia 10- a dos quarts de nou del vespre. El Manresa és lider acompanyat amb 32 punts per l'equip lleidetà.